Ferratum

Вземи първи заемс 0% лихва
за 30 дни!

ВАЖНО! Преди да кандидатствате:

  • включете мобилния си телефон
  • подгответе личната си карта, за да въведете данните

Стъпка 1:

  • Моля попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията. Обърнете внимание на задължителните полета, отбелязани със знака " * " . В случай, че пропуснете задължително за попълване поле, страницата ще Ви върне в началото с указания за попълване на пропуснатите данни.

Стъпка 2:

  • Ще Ви уведомим посредством sms и e-mail за становището по заявката Ви за кредит.

    Кредит на вноски е услуга, предназначена за посрещане на всички нужди и неочаквани разходи. Срокът на заема варира от 2 до 12 месеца. Периодът е такъв, за да може ползвателите да заемат суми, които ще могат да погасяват на месечни вноски.

    Затова и максималният размер на кредита до заплата е между 2000 лева. С подобни суми могат да се покрият различни разходи, закупуване на техника като нов телевизор или например да се извърши ремонти на колата.

    Кредит на вноски е практично финансово решение при нужда от пари.

Лицето не е поръчител. Можете да посочите ваш роднина или приятел!

Гарант

Гарантът е фирма партньор на Фератум България или предоставено от Вас физическо лице, което гарантира изпълнението на задълженията по Договора за заем. Моля изберете предпочитания от Вас гарант на заема.

Личен гарант

Персонален гарант/Поръчител може да е платежоспособно физическо лице, навършило 18 години. Избирайки Поръчител имайте предвид, че той/тя гарантира изпълнението на Договора за заем.
Стъпка 1: Попълнете внимателно информацията за Вашият поръчител
Стъпка 2: Прикачете копията от личната карта на поръчителя
Стъпка 3: Натискайки бутона КАНДИДАТСТВАЙ вие изпращате заявката за заем.
Моля, имайте предвид, че Фератум оценява платежоспособността на поръчителя преди да одобри поръчителството. Фератум има право да изисква от поръчителя да предостави лична информация и информация, свързана с финансовото му състояние, като например копие от ведомости за заплати, счетоводни отчети или данъчни декларации или информация относно заемите и задълженията на поръчителя.

На какви условия трябва да отговарям, за да бъда одобрен за Бърз кредит до 1500 лв.

Да имаш трудов договор на повече от 3 месеца и платени осигуровки, навършени години.

Да се осигуряваш и да имаш някакви доходи.

Да нямаш просрочени или необслужвани задължения, лоша кредитна история.

Как да кандидатствам за Бърз кредит до 1500 лв.?

1.Изберете сума и срок на кредита в калкулатора.
2.Натиснете бутона „Изпрати” след като попълните коректно нужната информация в показалия се формуляр.

Освен онлайн ,чрез калкулатора можете да кандидатствате за необходимият Ви заем и като се свържете с нас директно по телефона!

Мога ли да погася предсрочно кредита си?

Можете да погасите своя кредит предсрочно по всяко време, като за целта трябва да се свържете предварително с Централния офис на София Комерс , на телефон 02 962 96 90. Не дължите остатъка от лихвата до края на периода при предсрочно погасяване.